Deze website maakt gebruikt van javascript. Zonder javascript in te schakelen zult u de website niet optimaal kunnen gebruiken.

Archief: Goed doel van 2021: EHBO Liempde

85 jaar EHBO Liempde - ondersteuning aanschaf caravan

Hulpverlening bij evenement Les in coronatijd Caravan in gebruik Oefening met slachtoffers

EHBO Vereniging Liempde staat elk jaar bij ieder evenement voor onze inwoners van Liempde en bezoekers van buiten het dorp klaar om desgewenst hulpverlening te geven.

Voor nu is het afwachten wat er gaat gebeuren, of we weer evenementen mogen en kunnen verwachten. Als die weer georganiseerd worden, staan wij weer klaar om een EHBO-post te bemannen.

Zonder hulpverlening van de EHBO Vereniging kan er geen evenement plaats vinden. Jaarlijks start voor ons het seizoen met de Boeremèrt en we eindigen met Liemt in het Licht. Daartussen zetten we ons in voor tal van andere Liempdse gebeurtenissen zoals Koningsdag, de Wandel3daagse, Limuscene, Judo, Hockey, Jeugdvakantieweek, Mountainbike, Oktoberfest en ga zo maar even door. Elk evenement heeft zijn eigen invulling nodig voor hulpverlening en daar zorgen wij voor; we staan paraat voor iedereen.

Maar bij veel van de Liempdse activiteiten hebben wij onze caravan nodig. En die is na dertig jaar toch echt wel aan vervanging toe: hij heeft zijn dienstjaren goed gesleten. Maar een degelijke, bruikbare caravan is toch wel een flinke kostenpost voor onze vereniging en we vragen hierbij jullie hulp.

Wij als bestuur van de EHBO Vereniging zijn dus ook heel erg blij met de keuze van de Tourspel-organisatie om ons extra te steunen. Zo kunnen we onze caravan toch realiseren.

Dit jaar vieren we bovendien een jubileum: onze vereniging bestaat 85 jaar. Het zou mooi zijn om onze nieuwe caravan te kunnen presenteren en in gebruik te nemen. Daarbij willen wij iedereen alvast hartelijk bedanken voor de steun waardoor we nog jaren voor iedereen klaar kunnen staan.

Heel veel succes met het Tourspel!

Het bestuur van EHBO Vereniging Liempde