Deze website maakt gebruikt van javascript. Zonder javascript in te schakelen zult u de website niet optimaal kunnen gebruiken.

Tourspel Liempde - Deelname

Korte speluitleg Tourspel Liempde

Kies uit het rennerspeleton van de Tour de France 15 renners. Als jouw renners in de top 10 van een etappe eindigen, verdienen ze punten voor jou. Maar liefst 15 punten voor de etappe-winnaar, tot en met 1 punt voor de nummer 10. 

Voorspel daarnaast wie in Parijs de gele, groene en bolletjes trui winnen voor extra punten. 30 punten voor de gele trui, 20 voor de groene en 10 voor de bolletjes trui.

Wie aan het einde van de Tour de meeste punten heeft verzameld, wint het Tourspel. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen voor o.a. de nummers 2 t/m 10, de Rode Lantaarn en is er bovendien iedere dag een dagprijs voor degene met de meeste punten die dag.

Korte speluitleg Extra Tourspel

Raad op welke plaatst onze ambassadeur Koen de Kort in het eindklassement van de Tour eindigt en win € 100,-.

Hoe kun je meedoen?

Vul een deelnameformulier in en lever het in bij café De Durpsherberg in Liempde. Je deelnameformulier kun je online invullen, maar het is ook te downloaden: Tourspel en Extra Tourspel. Inleveren kan op donderdag 5 juli van 19:00 tot 24:00 uur en op vrijdag 6 juli van 14:00 tot 24:00 uur.

De Tour begint op 7 juli en op zondag 29 juli is de prijsuitreiking vanaf 20:00 uur bij De Durpsherberg. 

Deelname kost € 10,- voor het Tourspel en € 2,- voor het Extra Tourspel en daarmee steun je onze goede doelen.

Prijswinnaars ontvangen altijd bericht.

Voor meer detailuitleg, zie 'Reglement'
Voor onze goede doelen van dit jaar, zie 'Goed doel'