Deze website maakt gebruikt van javascript. Zonder javascript in te schakelen zult u de website niet optimaal kunnen gebruiken.

Tourspel Liempde - Deelname

Korte speluitleg Tourspel Liempde

Kies uit het rennerspeloton van de Tour de France 15 renners. Als jouw renners in de top 10 van een etappe eindigen, verdienen ze punten voor jou. Maar liefst 15 punten voor de etappe-winnaar, tot en met 1 punt voor de nummer 10. 

Voorspel daarnaast wie in Parijs de gele, groene en bolletjes trui winnen voor extra punten. 30 punten voor de gele trui, 20 voor de groene en 10 voor de bolletjes trui.

Wie aan het einde van de Tour de meeste punten heeft verzameld, wint het Tourspel. Daarnaast zijn er nog meer prijzen te winnen voor o.a. de nummers 2 t/m 15, de Rode Lantaarn en is er bovendien iedere dag een dagprijs voor degene met de meeste punten die dag.

Attentie:
Vanwege de start van de Tour de France in Denemarken begint de Tour al op vrijdag 1 juli. De organisatie van Tourspel Liempde heeft er voor gekozen om vast te houden aan de inschrijfperiodes op donderdag en vrijdag. Dit betekent dat de rit op vrijdag 1 juli niet meetelt voor Tourspel Liempde.

Korte speluitleg Extra Tourspel

Helaas is onze ambassadeur Koen de Kort gestopt als professioneel wielrenner. Mathieu van der Poel is dit jaar de renner om de positie in het eindklassement van te voorspellen. Mathieu van der Poel is aanvaller en kan behoorlijk sprinten. De kasseien-etappe (etappe 5) naar Arenberg is echt iets voor hem. Mathieu van der Poel zag geen ambities hebben voor het algemeen klassement. Vorig jaar pakte hij aan in de eerste week de gele trui, maar reed hij de Tour de France niet uit.
 
Raad op welke plaatst Mathieu van der Poel in het eindklassement van de Tour eindigt en win € 100,-.

Hoe kun je meedoen?

Vul een deelnameformulier in en lever het in bij café De Durpsherberg in Liempde. Inleveren kan op donderdag 30 juni van 19:00 tot 23:00 uur en op vrijdag 1 juli van 14:00 tot 24:00 uur. Betalen kan contant, maar pinnen is ook mogelijk. 

Om het de organisatie makkelijk te maken en invoerfouten te voorkomen, willen wij je vragen je deelnameformulier online in te vullen.  Je moet aan het eind het formulier afdrukken of de PDF bewaren (en die afdrukken). Je moet namelijk wel een formulier inleveren of kunnen tonen. Het blijft natuurlijk ook mogelijk met de hand het papieren formulier in te vullen, het is ook te downloaden: Tourspel en Extra Tourspel.

De Tour de France begint op 1 juli en op zondag 24 juli is de prijsuitreiking vanaf 20:00 uur bij De Durpsherberg. 

Deelname kost € 10,- voor het Tourspel en € 2,- voor het Extra Tourspel en daarmee steun je ons goede doel.

Prijswinnaars ontvangen altijd bericht.

Voor meer detailuitleg, zie 'Reglement'
Voor onze goede doelen van dit jaar, zie 'Goed doel'