Deze website maakt gebruikt van javascript. Zonder javascript in te schakelen zult u de website niet optimaal kunnen gebruiken.

Archief: Goed doel van 2015: Stichting BOL en Stichting SLvH

STICHTING BOL - Aanpassen eetzaal De Kloosterhof

Beste Liempdenaren,

Al enige tijd biedt Stichting BOL (Belangenbehartiging voor Ouderen in Liempde) Liempdse senioren de mogelijkheid om drie keer per week ’s middag te dineren in Dienstencentrum De Kloosterhof. Voor €7,95 genieten de 55+’ers niet alleen van een driegangenmenu, maar ontmoeten zij leeftijdsgenoten en leggen zo contacten. Deelname aan de maaltijden is geheel vrijblijvend en kan één of meerdere keren per week. U bent altijd van harte welkom! Aanmelden kan tot één dag van tevoren.

De ruimte waarin deze maaltijden plaatsvinden heeft onlangs een verbouwing ondergaan. Er is een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst, het plafond is vervangen, de vloer is opnieuw bekleed en de ramen zijn geïsoleerd, zodat de ouderen in alle rust kunnen eten en buurten. Eén ding ontbreekt nog: een aangename restaurantuitstraling.

Wij zijn blij dat de Tourspel-organisatie ons de kans biedt om onze zaal in De Kloosterhof om te toveren tot een sfeervolle eetruimte.

Met uw hulp kunnen de Liempdse ouderen straks (vanaf de week van 28 september 2015) vijf keer per week in aangenaam gezelschap en restaurantachtige setting van hun warme maaltijd genieten!

Dank voor uw steun aan het Tourspel Liempde 2015!

Bestuur Stichting BOL

Voor meer informatie over BOL of de maaltijdvoorziening zie: www.stg-bol-liempde.nl

 

SAMENLOOP VOOR HOOP LIEMPDE - Verwenprogramma Liempdenaren

Beste Liempdenaren,

Van elke Nederlander, ook in Liempde, krijgt 1 op de 3 kanker. In die zin heeft bijna iedereen er direct of indirect wel mee te maken. Als de diagnose gesteld wordt, komt dit ontzettend hard binnen. De wereld zakt onder je voeten vandaan. Hoewel er nog steeds teveel kankerpatiënten komen te overlijden, is hun aantal de afgelopen jaren relatief sterk afgenomen. Door zeer intensief onderzoek kunnen tegenwoordig de levens van veel patiënten sterk verlengd worden en kunnen meer en meer vormen van kanker genezen worden. KWF Kankerbestrijding speelt door de inzameling van geld een belangrijke rol bij het ondersteunen van onderzoek naar methodes en geneesmiddelen om kanker de baas te worden.

In dit verband organiseert de stichting SamenLoop Voor Hoop Liempde dit jaar op 12 en 13 september in Liempde een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Maar ook om mensen die kanker hebben of gehad hebben, te laten zien dat we meeleven en hen steunen in de strijd. Voor de Liempdse (gewezen) kankerpatiënten wordt daarom een speciaal verwenprogramma georganiseerd tijdens het evenement. Zij zijn voor dat programma speciaal uitgenodigd. Het bestuur is dan ook erg blij met de keuze van de Tourspelorganisatie om dit programmaonderdeel van de SamenLoop Voor Hoop als hun goede doel te kiezen. Met de bijdrage van het Tourspel zal de stichting op 12 september 2015 een aansprekend verwenprogramma voor Liempdse (ex)kankerpatiënten organiseren. Namens de (gewezen) kankerpatiënten zijn wij iedereen daarom op voorhand erkentelijk voor zijn/haar deelname aan het Tourspel Liempde 2015.

Veel succes,

Stichting SamenLoop Voor Hoop Liempde 2015

www.samenloopvoorhoop.nl/liempde